Контакт

Локација

Адреса:
Vitalia Shop - Виталиа Никола и др. ДОО
ул. 516 бр.10, 1000 Скопје, Република Македонија

Website: www.vitalia.com.mk
E-mail: contact@vitalia.com.mk

Facebook: https://www.facebook.com/VitaliaHealthyfood

Телефон:
+389 2 3217 177

Факс:
+389 2 3217 176

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За Виталиа

ВИТАЛИА Никола е фирма чија дејност е производство и трговија на производи  од доменот на здравата храна. Нашата основна цел е снабдување на домашниот и странскиот пазар со природни, вкусни и здрави производи со висок квалитет и пристапна цена. Читај повеќе..

Контакт

  • (02) 32 17 177
  • (02) 32 17 176
  • contact@vitalia.com.mk

Facebook

Vitalia Shop - Виталиа Никола и др. ДОО © 2019. UKION SHOPS