Информации за испорака

Ценети потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.

Времето на испорака е во период од 24 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Брза Испорака КУРИР Скопје, и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08.00 - 17.30 часот.

Пресметката на трошоците за испорака ќе се врши според бруто тежината на вашата порачка

- од 0 - 1 кг......... 120 ден
- од 1 - 5 кг..........130 ден
- од 5 - 10 кг........150 ден
- од 10 - 15 кг......170 ден
- од 15 - 30 кг......180 ден
- од 30 - 40 кг..... 250 ден
 

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/3217-177 или на contact@vitalia.com.mk.

Ви благодариме!

За Виталиа

ВИТАЛИА Никола е фирма чија дејност е производство и трговија на производи  од доменот на здравата храна. Нашата основна цел е снабдување на домашниот и странскиот пазар со природни, вкусни и здрави производи со висок квалитет и пристапна цена. Читај повеќе..

Контакт

  • (02) 32 17 177
  • (02) 32 17 176
  • contact@vitalia.com.mk

Facebook

Vitalia Shop - Виталиа Никола и др. ДОО © 2019. UKION SHOPS